Om oss och frisbeesporten

Det finns massor av olika sporter i världen och en del av dessa utförs av amatörer enbart för att vara roande, medan andra utför dem på en mera professionell nivå. På dessa sidorna kommer du att finna all den information som du kan tänkas behöva för att utöva sporten frissbee. Nu behöver du inte vara proffs för att vara bra på en sport utan detta kan du helt enkelt bli genom att utföra den ofta. Frisbee är något som många utför på stranden vid resor och semester. Här handlar det om att ha roligt och att vara den som kan utföra olika trix med detta redskap som egentligen kallas för disc.

Inom denna sport finns det också sedan länge massor av olika tävlingar och i många parker går det även att ägna sig åt något som kallas för frisbeegolf. Här handlar det då om att vara den som kastar en frisbee över en bana där varje hål har en korg, till skillnad mot den vanliga golfen. Frisbeegolf är också något som fler kan ägna sig åt då det varken kräver dyra medlemskap eller massor av utrustning.

Nu finns det massor av sätt att kasta frisbee och en del gör det för nöjes skull, medan andra tävlar i denna faktiskt mycket populära sport. Mest populär kanske denna sport är på det internationella fronten, då det inte hörs så mycket om sporten frisbee i Sverige. För dig som är intresserad av detta kommer du att kunna läsa mera på denna sida, som heter nordisc.se och ger allt information gratis till alla som vill ta del av den.