Är det många som utövar frisbeesporten?

Frisbee sportOm du ser till frisbee sporten över hela världen är det naturligtvis många som utövar denna sport. Jämför du sporten med många andra sporter kommer du snart att se att detta är en mycket liten sport. Om du då är den som bor och är verksam inom frisbee sporten i Sverige kommer du snart att se att den genast blev mycket mindre. Nu är det inte alls så att det blir ett problem att finna platser att kasta på och andra som också är intresserade av denna sport. Detta beror då helt enkelt på att det inte heller finns så många platser att utföra frisbeegolf på, utan många gånger finner du alla som kastar på samma platser.

Att kasta frisbee som sport är också något som varierar i popularitet år från år. Här kan detta enkelt jämföras med rollerblades, skatebord och att cykla på enhjuling. Allt detta är något som har sin popularitet under en viss tid, för att senare efter många år åter komma tillbaka för ett litet tag. Nu finns det naturligtvis alla de som gillar detta och inte slutar med det av de skäl som har med sportens popularitet att göra, och det är helt enkelt detta som håller liv i frisbeesporten.

Om du däremot ser denna sport på ett amatörmässigt plan så kommer du snart att se att den inte alls är så udda. Här kommer du på många platser att se massor av människor som ägnar sig åt att kasta frisbee under den tiden av året som tillåter denna utomhussport. Här handlar det dock inte så mycket om sport, även om det ger en stor portion motion, utan här är det mera något som de flesta gör för att de tycker det är roligt. Just inom detta område är det många som utöver denna sport.